Bog & idéAnders Ramsay

Bøger skrevet af Anders Ramsay

Læs mere om Anders Ramsay
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne samfundsteori
Klassisk og moderne samfundsteoriNinna Nyberg Sørensen
789,95 DKK
Indbundet
(1)
Klassisk og moderne samfundsteori

Mere om Anders Ramsay

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Anders Ramsay. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Ramsays seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne samfundsteori" udgivet af Gyldendal

Anders Ramsays bøger

Du kan bestille fire bøger af Anders Ramsay her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan kun bestille Ramsays bøger som indbundet. Bøgerne af Ramsay er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Ramsays "Klassisk og moderne samfundsteori"

Det er muligt at købe Anders Ramsays "Klassisk og moderne samfundsteori" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anders Ramsay "Klassisk og moderne samfundsteori"

Det er muligt at købe Anders Ramsays "Klassisk og moderne samfundsteori" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Ramsay