Bog & idéAnders Rasmussen

Bøger skrevet af Anders Rasmussen

Læs mere om Anders Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Erhvervsdidaktisk opslagsbogMarianne Riis
399,95 DKK
Bog
(0)
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Skolen i Morgen. Nr. 2. Oktober 2012. 16. årgang. Tema: Innovation i folkeskolen
Skolen i Morgen. Nr. 2. Oktober 2012. 16. årgang. Tema: Innovation i folkeskolenAnders Rasmussen
150,95 DKK
EBOG
(0)
Skolen i Morgen. Nr. 2. Oktober 2012. 16. årgang. Tema: Innovation i folkeskolen

Mere om Anders Rasmussen

Hvis du leder efter en bog af Anders Rasmussen, kan du købe et stort udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra socialstat til minimalstat" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Skolen i Morgen. Nr. 2. Oktober 2012. 16. årgang. Tema: Innovation i folkeskolen" udgivet af Dafolo A/S

Mere om Anders Rasmussens bøger

Du kan købe to bøger af Anders Rasmussen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Anders Rasmussen fås i flere formater. Rasmussens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anders Rasmussens "Fra socialstat til minimalstat"

"Fra socialstat til minimalstat" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Anders Rasmussen "Skolen i Morgen. Nr. 2. Oktober 2012. 16. årgang. Tema: Innovation i folkeskolen"

Det er muligt at købe Anders Rasmussens "Skolen i Morgen. Nr. 2. Oktober 2012. 16. årgang. Tema: Innovation i folkeskolen" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Skolen i Morgen. Nr. 2. Oktober 2012. 16. årgang. Tema: Innovation i folkeskolen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Rasmussen