Bog & idéAnders Reisnert

Bøger skrevet af Anders Reisnert

Læs mere om Anders Reisnert
1 produkter
1 produkter
Expansion - integration?
Expansion - integration?Anna-Elisabeth Jensen
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Expansion - integration?

Mere om Anders Reisnert

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Anders Reisnert. Det er "Expansion - integration?". Det er Danmarks Borgcenter¤Museerne.dk, der har publiceret den på engelsk. "Expansion - integration?" er desuden en del af serien "Museerne.dk".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Expansion - integration?" af Anders Reisnert

Hos Bog & idé er "Expansion - integration?" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er en del af Reisnerts serie "Museerne.dk". Det er Danmarks Borgcenter¤Museerne.dk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Reisnert, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Reisnert