Bog & idéAnders Rhiger Hansen

Bøger skrevet af Anders Rhiger Hansen

Læs mere om Anders Rhiger Hansen
1 produkter
1 produkter
Det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det danske samfundHans Thor Andersen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Det danske samfund

Mere om Anders Rhiger Hansen

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Anders Rhiger Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hansens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kortlægning af fysiske elementers væsentlighed i trafikken for personer med synshandicap" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Hjemme med solceller på taget" udgivet af Polyteknisk Forlag - "Private solcelleanlæg i Danmark: Hvem har købt? Og under hvilke forhold?" udgivet af Polyteknisk Forlag

Mere om Anders Rhiger Hansens bøger

Anders Rhiger Hansen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun bestille Hansens bøger som paperback. Hansens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Polyteknisk Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anders Rhiger Hansens "Kortlægning af fysiske elementers væsentlighed i trafikken for personer med synshandicap"

"Kortlægning af fysiske elementers væsentlighed i trafikken for personer med synshandicap" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Polyteknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Hjemme med solceller på taget" af Anders Rhiger Hansen

"Hjemme med solceller på taget" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Polyteknisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Rhiger Hansen