Bog & idéAnders Trillingsgaard (red.)

Bøger skrevet af Anders Trillingsgaard (red.)

Læs mere om Anders Trillingsgaard (red.)
2 produkter
2 produkter
Feedback gentænkt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Feedback gentænktHenrik Adler
254,96 DKK
Hæftet
(1)
Feedback gentænkt
Feedback gentænkt
Feedback gentænktAnders Trillingsgaard (red.)
229,95 DKK
EBOG
(1)
Feedback gentænkt

Mere om Anders Trillingsgaard (red.)

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Anders Trillingsgaard (red.). Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Trillingsgaard (red.).
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Feedback gentænkt" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Feedback gentænkt" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger af Anders Trillingsgaard (red.)

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Anders Trillingsgaard (red.) hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Anders Trillingsgaard (red.) bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Trillingsgaard (red.) er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anders Trillingsgaard (red.)s "Feedback gentænkt"

Hos Bog & idé er "Feedback gentænkt" tilgængelig som ebog. "Feedback gentænkt" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Feedback gentænkt" af Anders Trillingsgaard (red.)

Hos Bog & idé er "Feedback gentænkt" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Anders Trillingsgaard (red.)