Bog & idéAndre Agassi

Bøger skrevet af Andre Agassi

Læs mere om Andre Agassi
2 produkter
2 produkter
Open
OpenAndre Agassi
149,95 DKK
Paperback
(3)
Open
Open
OpenAndre Agassi
79,95 DKK
EBOG
(3)
Open

Mere om Andre Agassi

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Andre Agassi. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Agassi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Open" udgivet af Gyldendal - "Open" udgivet af Gyldendal - "Open " i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "Open" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal - "Open" i serien "Klassikere med forord" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Andre Agassi

Du kan købe fem bøger af Andre Agassi her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Andre Agassi kommer i udvalgte formater. Agassi har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andre Agassis "Open"

Hos Bog & idé er "Open" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Andre Agassi "Open"

"Open" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Andre Agassi