Bog & idéAndrea og Markus Eschbach

Bøger skrevet af Andrea og Markus Eschbach

Læs mere om Andrea og Markus Eschbach
0 produkter

Mere om Andrea og Markus Eschbach

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Andrea og Markus Eschbach. Det er "Første bog om hestesprog". Det er Atelier, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Første bog om hestesprog" af Andrea og Markus Eschbach

"Første bog om hestesprog" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Atelier, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Eschbach, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Andrea og Markus Eschbach