Bog & idéAndrea Schmoll

Bøger skrevet af Andrea Schmoll

Læs mere om Andrea Schmoll
1 produkter
1 produkter
Kulturerbe Kochkunst - Kulturgeschichte zum Einverleiben
Kulturerbe Kochkunst - Kulturgeschichte zum EinverleibenAndrea Schmoll
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Kulturerbe Kochkunst - Kulturgeschichte zum Einverleiben

Mere om Andrea Schmoll

Andrea Schmoll har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Kulturerbe Kochkunst - Kulturgeschichte zum Einverleiben". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på tysk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andrea Schmolls "Kulturerbe Kochkunst - Kulturgeschichte zum Einverleiben"

Det er muligt at købe Andrea Schmolls "Kulturerbe Kochkunst - Kulturgeschichte zum Einverleiben" som lydbog. Du kan derudover altid have "Kulturerbe Kochkunst - Kulturgeschichte zum Einverleiben" af Andrea Schmoll med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en skøn bog fra Schmoll, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Andrea Schmoll