Bog & idéAndreas Bak Schröder

Bøger skrevet af Andreas Bak Schröder

Læs mere om Andreas Bak Schröder
5 produkter
5 produkter
Klinisk psykiatri
Klinisk psykiatriSøren Dalsgaard
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk psykiatri
Kognitiv terapi
Kognitiv terapiHjalti Jonsson
559,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv terapi
Klinisk sundhedspsykologi
Klinisk sundhedspsykologiErik Friis-Hasché
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk sundhedspsykologi
Psykiatri for ikke-psykiatere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykiatri for ikke-psykiatereJens Drachmann Bukh
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Psykiatri for ikke-psykiatere
Funktionelle lidelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Funktionelle lidelserCharlotte Ulrikka Rask
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Funktionelle lidelser

Mere om Andreas Bak Schröder

Andreas Bak Schröder har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Schröders seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Gyldendal - "Psykiatri for ikke-psykiatere" udgivet af Gyldendal - "Funktionelle lidelser" udgivet af Gyldendal - "Psykiske sygdomme og kroppen" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Andreas Bak Schröder

Der er seks tilgængelige udgivelser af Andreas Bak Schröder hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Schröders bøger fås i flere forskellige formater. Schröders bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Klinisk psykiatri" af Andreas Bak Schröder

"Klinisk psykiatri" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Andreas Bak Schröder "Klinisk sundhedspsykologi"

Det er muligt at købe Andreas Bak Schröders "Klinisk sundhedspsykologi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Bak Schröder