Bog & idéAndreas Birkbak

Bøger skrevet af Andreas Birkbak

Læs mere om Andreas Birkbak
2 produkter
2 produkter
Digitale metoder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Digitale metoderAndreas Birkbak
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Digitale metoder
Videnskab, teknologi og samfund
Videnskab, teknologi og samfundPeter Danholt
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Videnskab, teknologi og samfund

Mere om Andreas Birkbak

Andreas Birkbak har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Birkbaks seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskab, teknologi og samfund" udgivet af Gyldendal - "Digitale metoder" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Andreas Birkbak

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Andreas Birkbak hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe Birkbaks bøger som hæftet. Birkbaks bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Videnskab, teknologi og samfund" af Andreas Birkbak

"Videnskab, teknologi og samfund" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Digitale metoder" af Andreas Birkbak

Hos Bog & idé er "Digitale metoder" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Birkbak