Bog & idéAndreas Bolding Christensen

Bøger skrevet af Andreas Bolding Christensen

Læs mere om Andreas Bolding Christensen
1 produkter
1 produkter
Motion og bevægelse i skolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Motion og bevægelse i skolenEsben Stilund Volshøj
254,96 DKK
Bog
(1)
Motion og bevægelse i skolen

Mere om Andreas Bolding Christensen

Der er forskellige bøger af Andreas Bolding Christensen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Christensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "(Be)greb om idræt" udgivet af Meloni - "(Be)greb om idræt" udgivet af Meloni - "Motion og bevægelse i skolen" udgivet af Gyldendal

Bøger af Andreas Bolding Christensen

Andreas Bolding Christensen har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Andreas Bolding Christensen kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Andreas Bolding Christensens "(Be)greb om idræt"

"(Be)greb om idræt" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Meloni.

Andreas Bolding Christensen "(Be)greb om idræt"

Det er muligt at købe Andreas Bolding Christensens "(Be)greb om idræt" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Meloni, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Bolding Christensen