Bog & idéAndreas C. Johannsen

Bøger skrevet af Andreas C. Johannsen

Læs mere om Andreas C. Johannsen
2 produkter
2 produkter
Danske læger under nazismen
Danske læger under nazismenAndreas Johannsen
49,95 DKK
EBOG
(8)
Danske læger under nazismen
Danske læger under nazismen
STREAM
Danske læger under nazismenAndreas Johannsen
79,95 DKK
Lydbog
(8)
Danske læger under nazismen

Mere om Andreas C. Johannsen

Der findes flere forskellige bøger af Andreas C. Johannsen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Johannsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danske læger under nazismen" udgivet af Gyldendal - "Danske læger under nazismen" udgivet af Gyldendal - "Danske læger under nazismen" udgivet af Gyldendal

Mere om Andreas C. Johannsens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Andreas C. Johannsen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Andreas C. Johannsen kommer i samtlige formater. Bøgerne af Johannsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Danske læger under nazismen" af Andreas C. Johannsen

"Danske læger under nazismen" kan købes online som ebog. "Danske læger under nazismen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Danske læger under nazismen" af Andreas C. Johannsen

"Danske læger under nazismen" er tilgængelig online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Danske læger under nazismen" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas C. Johannsen