Bog & idéAndreas Frisbæk Nørgaard Jensen

Bøger skrevet af Andreas Frisbæk Nørgaard Jensen

Læs mere om Andreas Frisbæk Nørgaard Jensen
1 produkter
1 produkter
Ældreområdet i Holsted Kommune
Ældreområdet i Holsted KommuneAndreas Frisbæk Nørgaard Jensen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Ældreområdet i Holsted Kommune

Mere om Andreas Frisbæk Nørgaard Jensen

Andreas Frisbæk Nørgaard Jensen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Ihærdig kunsttyv på spil i Danmark og i udlandet". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk. "Ihærdig kunsttyv på spil i Danmark og i udlandet" er desuden en del af serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ihærdig kunsttyv på spil i Danmark og i udlandet" af Andreas Frisbæk Nørgaard Jensen

"Ihærdig kunsttyv på spil i Danmark og i udlandet" er til salg som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Ihærdig kunsttyv på spil i Danmark og i udlandet" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Nørgaard Jensens serie "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Nørgaard Jensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Frisbæk Nørgaard Jensen