Bog & idéAndreas Lindeskov Tamborg

Bøger skrevet af Andreas Lindeskov Tamborg

Læs mere om Andreas Lindeskov Tamborg
1 produkter
1 produkter
Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samskabelse og capacity building i den offentlige sektorAnders Koed Madsen
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor

Mere om Andreas Lindeskov Tamborg

Der er kun én bog af Andreas Lindeskov Tamborg tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor" af Andreas Lindeskov Tamborg

Det er muligt at købe Andreas Lindeskov Tamborgs "Samskabelse og capacity building i den offentlige sektor" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Andreas Lindeskov Tamborg fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Lindeskov Tamborg