Bog & idéAndreas Marks

Bøger skrevet af Andreas Marks

Læs mere om Andreas Marks
2 produkter
2 produkter
Hokusai: Thirty-six Views of Mount Fuji
Hokusai: Thirty-six Views of Mount FujiAndreas Marks
1289,95 DKK
Indbundet
(0)
Hokusai: Thirty-six Views of Mount Fuji
Japanese Woodblock Prints. 40th Ed.
Japanese Woodblock Prints. 40th Ed.Andreas Marks
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Japanese Woodblock Prints. 40th Ed.

Mere om Andreas Marks

Andreas Marks har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Hukosai: Thirty-six Views of Mount Fuji". Det er Taschen, der har publiceret den på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hukosai: Thirty-six Views of Mount Fuji" af Andreas Marks

"Hukosai: Thirty-six Views of Mount Fuji" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Taschen, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Andreas Marks skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Marks