Bog & idéAndreas Mikael Fonfara

Bøger skrevet af Andreas Mikael Fonfara

Læs mere om Andreas Mikael Fonfara
2 produkter
2 produkter
Elevens læring og dannelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Elevens læring og dannelseSøren Pjengaard
433,46 DKK
Paperback
(0)
Elevens læring og dannelse
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaberLene Tanggaard og Jan Tønnesvang
419,95 DKK
Paperback
(0)
Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber

Mere om Andreas Mikael Fonfara

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Andreas Mikael Fonfara. På listen nedenfor har du Fonfaras seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Elevens læring og dannelse" udgivet af Dafolo Forlag

Andreas Mikael Fonfaras bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Andreas Mikael Fonfara hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Fonfara som paperback. Fonfaras bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Dafolo Forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andreas Mikael Fonfaras "Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber"

"Nye veje mod professionelle læringsfællesskaber" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i serien "Undervisning og læring". Det er Dafolo Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Elevens læring og dannelse" af Andreas Mikael Fonfara

Det er muligt at købe Andreas Mikael Fonfaras "Elevens læring og dannelse" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Mikael Fonfara