Bog & idéAndreas Monrad Pedersen

Bøger skrevet af Andreas Monrad Pedersen

Læs mere om Andreas Monrad Pedersen
1 produkter
1 produkter
Schalburgkorpset - historien om korpset og dets medlemmer 1943-45
STREAM
Schalburgkorpset - historien om korpset og dets medlemmer 1943-45Andreas Monrad Pedersen
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Schalburgkorpset - historien om korpset og dets medlemmer 1943-45

Mere om Andreas Monrad Pedersen

Andreas Monrad Pedersen har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pedersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Åbne hænder" udgivet af Mellemgaard - "Schalburgkorpset" i serien "Odense University studies in history and social sciences" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Schalburgkorpset - historien om korpset og dets medlemmer 1943-45" udgivet af Audioteket

Andreas Monrad Pedersens bøger

Du kan bestille tre bøger af Andreas Monrad Pedersen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Andreas Monrad Pedersen kommer i flere formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Åbne hænder" af Andreas Monrad Pedersen

Hos Bog & idé er "Åbne hænder" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Schalburgkorpset" af Andreas Monrad Pedersen

Hos Bog & idé er "Schalburgkorpset" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Odense University studies in history and social sciences". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Odense Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Monrad Pedersen