Bog & idéAndreas Palmaer

Bøger skrevet af Andreas Palmaer

Læs mere om Andreas Palmaer
7 produkter
7 produkter
Julens monstre
TILBUD
Julens monstreAndreas Palmaer
119,96 DKK149,95 DKK
Hardback
(0)
Julens monstre
Fans! Afgørelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fans! AfgørelsenArne Norlin & Andreas Palmaer
273,86 DKK
Hardback
(0)
Fans! Afgørelsen
Anden Verdenskrig
Anden VerdenskrigAndreas Palmaer
339,95 DKK
Hardback
(0)
Anden Verdenskrig
Børnenes rekordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børnenes rekordbogAndreas Palmaer
248,96 DKK
Hardback
(0)
Børnenes rekordbog
Anden verdenskrig
Anden verdenskrigAndreas Palmaer
179,95 DKK
EBOG
(0)
Anden verdenskrig
Sandt eller falsk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sandt eller falskAndreas Palmaer
165,96 DKK
Hardback
(0)
Sandt eller falsk
Sandt eller falsk
Sandt eller falskAndreas Palmaer
149,95 DKK
EBOG
(0)
Sandt eller falsk

Mere om Andreas Palmaer

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger skrevet af Andreas Palmaer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Palmaers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Julens monstre" udgivet af Turbine - "Afgørelsen" i serien "Fans!" udgivet af Turbine - "Forfulgt! " i serien "Fans!" udgivet af TURBINE - "Autografjægerne - min bedste uven" udgivet af Turbine - "Hamsteren er væk!" udgivet af Gyldendal - "Rivalerne" i serien "Fans!" udgivet af Turbine

Andreas Palmaers bøger

Andreas Palmaer har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Andreas Palmaer kan købes i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Palmaer opdelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andreas Palmaers "Julens monstre"

Hos Bog & idé er "Julens monstre" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Andreas Palmaer "Afgørelsen"

Det er muligt at købe Andreas Palmaers "Afgørelsen" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen er med i Palmaers serie "Fans!". Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Palmaer