Bog & idéAndreas Stæhr

Bøger skrevet af Andreas Stæhr

Læs mere om Andreas Stæhr
1 produkter
1 produkter
Creativity and Continuity
Creativity and ContinuityAndreas Stæhr
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Creativity and Continuity

Mere om Andreas Stæhr

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger af Andreas Stæhr. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Stæhr.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Andreas Stæhrs bøger udbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Creativity and continuity" udgivet af U Press - "NyS 46" i serien "Nydanske Sprogstudier" udgivet af Dansk Sprognævn

Bøger skrevet af Andreas Stæhr

Andreas Stæhr har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Stæhr som hæftet. Bøgerne af Stæhr er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andreas Stæhrs "Creativity and continuity"

Det er muligt at købe Andreas Stæhrs "Creativity and continuity" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af U Press.

Andreas Stæhr "NyS 46"

Hos Bog & idé er "NyS 46" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Stæhrs serie "Nydanske Sprogstudier". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Sprognævn.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Stæhr