Bog & idéAndreas Tamasauskas

Bøger skrevet af Andreas Tamasauskas

Læs mere om Andreas Tamasauskas
0 produkter

Mere om Andreas Tamasauskas

Hos Bog & idé kan du bare finde en enkelt bog af Andreas Tamasauskas. Bogen har titlen "Erhvervslivets lånoptagelse". Det er Gjellerup, der har udgivet den på dansk. "Erhvervslivets lånoptagelse" er desuden tilknyttet serien "Kreditretsprojektet.".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andreas Tamasauskas' "Erhvervslivets lånoptagelse"

"Erhvervslivets lånoptagelse" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Kreditretsprojektet.". Det er Gjellerup, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Andreas Tamasauskas skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Andreas Tamasauskas