Bog & idéAndrew Dier

Bøger skrevet af Andrew Dier

Læs mere om Andrew Dier
3 produkter
3 produkter
Cartagena & Colombia´s Caribbean Coast
Cartagena & Colombia´s Caribbean CoastAndrew Dier
229,95 DKK
HÆFTET
(0)
Cartagena & Colombia´s Caribbean Coast
Colombia
ColombiaAndrew Dier
279,95 DKK
HÆFTET
(0)
Colombia
Medellin: Including Colombia´s Coffee Region
Medellin: Including Colombia´s Coffee RegionAndrew Dier
179,95 DKK
HÆFTET
(0)
Medellin: Including Colombia´s Coffee Region

Mere om Andrew Dier

Andrew Dier har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Diers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Medellin: Including Colombia´s Coffee Region" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Bogota" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Colombia " i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Cartagena & Colombia´s Caribbean Coast" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Colombia" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger af Andrew Dier

Du kan købe fem bøger af Andrew Dier her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Dier som hæftet. Diers bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Avalon Travel Publishing.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Medellin: Including Colombia´s Coffee Region" af Andrew Dier

Det er muligt at købe Andrew Diers "Medellin: Including Colombia´s Coffee Region" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Diers serie "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Andrew Dier "Bogota"

"Bogota" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Moon Handbooks". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Avalon Travel Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Andrew Dier