Bog & idéAndrew Kemp

Bøger skrevet af Andrew Kemp

Læs mere om Andrew Kemp
0 produkter

Mere om Andrew Kemp

Du kan kun bestille en enkelt bog af Andrew Kemp her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Classic British Bikes". Det er Rostrup GB / Abbeydale Press, der har publiceret den på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Classic British Bikes" af Andrew Kemp

Det er muligt at købe Andrew Kemps "Classic British Bikes" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Rostrup GB / Abbeydale Press.

Endnu en af Andrew Kemp fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Andrew Kemp