Bog & idéAndrew Mok

Bøger skrevet af Andrew Mok

Læs mere om Andrew Mok
1 produkter
1 produkter
Walking in Portugal: 40 half-day and day routes
Walking in Portugal: 40 half-day and day routesAndrew Mok
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Walking in Portugal: 40 half-day and day routes

Mere om Andrew Mok

Andrew Mok har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Walking in Portugal: 40 half-day and day routes". Det er Cicerone, der har udgivet den på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andrew Moks "Walking in Portugal: 40 half-day and day routes"

Hos Bog & idé er "Walking in Portugal: 40 half-day and day routes" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Cicerone.

Dette er en også en skøn bog fra Mok, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Andrew Mok