Bog & idéAndrew Roberts

Bøger skrevet af Andrew Roberts

Læs mere om Andrew Roberts
0 produkter

Mere om Andrew Roberts

Hvis du mangler en bog skrevet af Andrew Roberts, kan du købe et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Roberts.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Leadership in War: Lessons from Those Who Made History" udgivet af Allen Lane - "Churchill: Walking with Destiny" udgivet af Penguin Books - "Uganda " i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Bøger af Andrew Roberts

Du kan bestille tre bøger af Andrew Roberts her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Andrew Roberts fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Roberts skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Andrew Roberts' "Leadership in War: Lessons from Those Who Made History"

"Leadership in War: Lessons from Those Who Made History" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Allen Lane.

"Churchill: Walking with Destiny" af Andrew Roberts

Det er muligt at købe Andrew Roberts' "Churchill: Walking with Destiny" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Penguin Books.
Detaljer
Fulde navn:
Andrew Roberts