Bog & idéAndy Mansfield

Bøger skrevet af Andy Mansfield

Læs mere om Andy Mansfield
3 produkter
3 produkter
Pop-up Paris
Pop-up ParisAndy Mansfield
89,95 DKK
HARDBACK
(0)
Pop-up Paris
Pop-up London
Pop-up LondonAndy Mansfield
89,95 DKK
HARDBACK
(0)
Pop-up London
Pop-up New York
Pop-up New YorkAndy Mansfield
89,95 DKK
HARDBACK
(0)
Pop-up New York

Mere om Andy Mansfield

Andy Mansfield har flere bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Mansfield.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Pop-up Paris" udgivet af Lonely Planet - "Pop-up London" udgivet af Lonely Planet - "Pop-up New York" udgivet af Lonely Planet

Bøger skrevet af Andy Mansfield

Du kan købe tre bøger af Andy Mansfield her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Mansfield kommer blot som hardback. Bøgerne af Mansfield er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Lonely Planet.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pop-up Paris" af Andy Mansfield

"Pop-up Paris" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Lonely Planet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"Pop-up London" af Andy Mansfield

Det er muligt at købe Andy Mansfields "Pop-up London" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Lonely Planet.
Detaljer
Fulde navn:
Andy Mansfield