Bog & idéAne Brandtzæg Næss

Bøger skrevet af Ane Brandtzæg Næss

Læs mere om Ane Brandtzæg Næss
0 produkter

Mere om Ane Brandtzæg Næss

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Ane Brandtzæg Næss. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Næss.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Hvordan krenkede barn blir syke voksne" udgivet af Universitetsforlaget - "Hvordan krenkede barn blir syke voksne" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger af Ane Brandtzæg Næss

Ane Brandtzæg Næss har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Næss som hæftet. Næss' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Universitetsforlaget.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ane Brandtzæg Næss' "Hvordan krenkede barn blir syke voksne"

"Hvordan krenkede barn blir syke voksne" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

"Hvordan krenkede barn blir syke voksne" af Ane Brandtzæg Næss

Hos Bog & idé er "Hvordan krenkede barn blir syke voksne" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Ane Brandtzæg Næss