Bog & idéAne-Grethe Madsen

Bøger skrevet af Ane-Grethe Madsen

Læs mere om Ane-Grethe Madsen
1 produkter
1 produkter
Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykiatrisk og psykosocial rehabiliteringKim Jensen
280,46 DKK
Hæftet
(0)
Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering

Mere om Ane-Grethe Madsen

Der er blot én bog af Ane-Grethe Madsen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering" af Ane-Grethe Madsen

Det er muligt at købe Ane-Grethe Madsens "Psykiatrisk og psykosocial rehabilitering" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Madsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ane-Grethe Madsen