Bog & idéAne Kathrine Bo Johansen

Bøger skrevet af Ane Kathrine Bo Johansen

Læs mere om Ane Kathrine Bo Johansen
1 produkter
1 produkter
Markedsføring - for de finansielle uddannelser
Markedsføring - for de finansielle uddannelserPoul K. Faarup
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Markedsføring - for de finansielle uddannelser

Mere om Ane Kathrine Bo Johansen

Ane Kathrine Bo Johansen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Markedsføring - for de finansielle uddannelser". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Markedsføring - for de finansielle uddannelser" af Ane Kathrine Bo Johansen

"Markedsføring - for de finansielle uddannelser" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Johansen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ane Kathrine Bo Johansen