Bog & idéAne Qvortrup og Tina Bering Keiding

Bøger skrevet af Ane Qvortrup og Tina Bering Keiding

Læs mere om Ane Qvortrup og Tina Bering Keiding
1 produkter
1 produkter
Undervisning mellem hensigt og uforudsigelighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Undervisning mellem hensigt og uforudsigelighedAne Qvortrup og Tina Bering Keiding
356,96 DKK
Paperback
(1)
Undervisning mellem hensigt og uforudsigelighed

Mere om Ane Qvortrup og Tina Bering Keiding

Du kan kun købe en enkelt bog af Ane Qvortrup og Tina Bering Keiding her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Undervisning mellem hensigt og uforudsigelighed". Den er udgivet af Dafolo på dansk. "Undervisning mellem hensigt og uforudsigelighed" er desuden udgivet i serien "Undervisning og læring".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Undervisning mellem hensigt og uforudsigelighed" af Ane Qvortrup og Tina Bering Keiding

Det er muligt at købe Ane Qvortrup og Tina Bering Keidings "Undervisning mellem hensigt og uforudsigelighed" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Undervisning og læring". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

Dette er en også en fantastisk bog fra Keiding, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ane Qvortrup og Tina Bering Keiding