Bog & idéAnette Bagger Sørensen

Bøger skrevet af Anette Bagger Sørensen

Læs mere om Anette Bagger Sørensen
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Anette Bagger Sørensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Anette Bagger Sørensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Sørensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Mere om Anette Bagger Sørensens bøger

Anette Bagger Sørensen har tre bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Sørensens bøger kommer i flere formater. Sørensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" af Anette Bagger Sørensen

Det er muligt at købe Anette Bagger Sørensens "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" som vg-typo3. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Sørensen, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Anette Bagger Sørensen "Sygdomslære for ikke-klinikere"

Det er muligt at købe Anette Bagger Sørensens "Sygdomslære for ikke-klinikere" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Bagger Sørensen