Bog & idéAnette Canzella

Bøger skrevet af Anette Canzella

Læs mere om Anette Canzella
0 produkter

Mere om Anette Canzella

Hvis du mangler en bog fra Anette Canzella, tilbyder vi et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Canzellas bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i praktikken - For social- og sundhedsassistentelever" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Kvindeeg og Mindesten" udgivet af Books on Demand - "Kvindeeg og Mindesten i Jystrup" udgivet af Books on Demand

Mere om Anette Canzellas bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Anette Canzella hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Canzellas bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Canzella er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anette Canzellas "Lærebog i praktikken - For social- og sundhedsassistentelever"

Det er muligt at købe Anette Canzellas "Lærebog i praktikken - For social- og sundhedsassistentelever" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Sosuserien". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

"Kvindeeg og Mindesten" af Anette Canzella

Det er muligt at købe Anette Canzellas "Kvindeeg og Mindesten" som e-bog. Hvis du køber "Kvindeeg og Mindesten" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Canzella