Bog & idéAnette Enemark Larsen

Bøger skrevet af Anette Enemark Larsen

Læs mere om Anette Enemark Larsen
4 produkter
4 produkter
Lærebog i håndterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i håndterapiMette Sanne Kudsk Olsen
280,46 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i håndterapi
Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapi
Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapiRed. Henrik Brøndum Holm
599,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk praksis i ergoterapi og fysioterapi
Ortopædkirurgi
OrtopædkirurgiPeter Muus
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Ortopædkirurgi
Nordisk aktivitetsvidenskab
Nordisk aktivitetsvidenskabAnette Enemark Larsen
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Nordisk aktivitetsvidenskab

Mere om Anette Enemark Larsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Anette Enemark Larsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Larsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i håndterapi" udgivet af Gyldendal - "Nordisk aktivitetsvidenskab" i serien "Ergo/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard - "Ortopædkirurgi" udgivet af Gyldendal

Mere om Anette Enemark Larsens bøger

Du kan bestille fem bøger af Anette Enemark Larsen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan finde Anette Enemark Larsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anette Enemark Larsens "Lærebog i håndterapi"

Det er muligt at købe Anette Enemark Larsens "Lærebog i håndterapi" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Anette Enemark Larsen "Nordisk aktivitetsvidenskab"

Hos Bog & idé er "Nordisk aktivitetsvidenskab" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Ergo/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Enemark Larsen