Bog & idéAnette Fischer Pedersen & Birgitte Dahl Pedersen (red.)

Bøger skrevet af Anette Fischer Pedersen & Birgitte Dahl Pedersen (red.)

Læs mere om Anette Fischer Pedersen & Birgitte Dahl Pedersen (red.)
1 produkter
1 produkter
Medicinsk kommunikation
STREAM
Medicinsk kommunikationAnette Fischer Pedersen & Birgitte Dahl Pedersen (red.)
359,95 DKK
Lydbog
(0)
Medicinsk kommunikation

Mere om Anette Fischer Pedersen & Birgitte Dahl Pedersen (red.)

Der er en del bøger skrevet af Anette Fischer Pedersen & Birgitte Dahl Pedersen (red.) tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk kommunikation" udgivet af FADL's Forlag - "Medicinsk kommunikation" udgivet af FADL

Mere om Anette Fischer Pedersen & Birgitte Dahl Pedersen (red.)s bøger

Anette Fischer Pedersen & Birgitte Dahl Pedersen (red.) har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Anette Fischer Pedersen & Birgitte Dahl Pedersen (red.) bøger i udvalgte formater. -s bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anette Fischer Pedersen & Birgitte Dahl Pedersen (red.)s "Medicinsk kommunikation"

Hos Bog & idé er "Medicinsk kommunikation" tilgængelig som lydbog. Med Anette Fischer Pedersen & Birgitte Dahl Pedersen (red.)s "Medicinsk kommunikation" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.

"Medicinsk kommunikation" af Anette Fischer Pedersen & Birgitte Dahl Pedersen (red.)

"Medicinsk kommunikation" kan købes som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er FADL, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Fischer Pedersen & Birgitte Dahl Pedersen (red.)