Bog & idéAnette Gjervig: Sund mad

Bøger skrevet af Anette Gjervig: Sund mad

Læs mere om Anette Gjervig: Sund mad
1 produkter
1 produkter
Xplore Natur/teknologi 2 Elevbog - 2. udgave
Xplore Natur/teknologi 2 Elevbog - 2. udgaveAnette Gjervig: Sund mad
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Xplore Natur/teknologi 2 Elevbog - 2. udgave

Mere om Anette Gjervig: Sund mad

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Anette Gjervig: Sund mad. Bogen har titlen "Xplore Natur/teknologi 2 Elevbog - 2. udgave". Den er publiceret af GO Forlag på dansk. "Xplore Natur/teknologi 2 Elevbog - 2. udgave" er desuden en del af serien "Xplore Natur/teknologi".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Xplore Natur/teknologi 2 Elevbog - 2. udgave" af Anette Gjervig: Sund mad

Det er muligt at købe Anette Gjervig: Sund mads "Xplore Natur/teknologi 2 Elevbog - 2. udgave" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af serien "Xplore Natur/teknologi". Det er GO Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra mad, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Gjervig: Sund mad