Bøger skrevet af Anette Harbech Olesen

Anette Harbech Olesen har skrevet bøger om mad og sundhed i 16 år og blogger om aktuelle emner. Indholdet i hendes bøger og på hendes blog stammer fra en dyb overbevisning om, at kvaliteten og sammensætningen af vores mad, har afgørende betydning for vores velbefindende og helbred. Konceptet er inspirerende enkelt - god mad, tilberedt af de allerbedste råvarer - som optimal næring for krop og sjæl. God mad kan bringe glæde og skabe mindeværdige og fornøjelige stunder med venner og familie. Den form for livskvalitet er Anette Harbech Olesen stor fortaler for. Også at få lært kommende generationer betydningen af god mad ligger Anette på sinde, og efter hendes mening er læren om betydningen af god mad og glæden ved skønne måltider den største gave, som vi kan give videre til vores børn og børnebørn. Anette har skrevet 20 bøger. De seneste to er Hjernegod Mad og Glutenfri Mad

Fulde navn: Anette Harbech Olesen