Bog & idéAnette Hegelund Dalsgaard

Bøger skrevet af Anette Hegelund Dalsgaard

Læs mere om Anette Hegelund Dalsgaard
1 produkter
1 produkter
Den professionelle pædagog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den professionelle pædagogLotte Mejl
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Den professionelle pædagog

Mere om Anette Hegelund Dalsgaard

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Anette Hegelund Dalsgaard. På listen nedenfor ser du de seneste af Dalsgaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den professionelle pædagog" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Den professionelle pædagog" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Anette Hegelund Dalsgaards bøger

Du kan finde to bøger af Anette Hegelund Dalsgaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Dalsgaards bøger fås i forskellige formater. Dalsgaards bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anette Hegelund Dalsgaards "Den professionelle pædagog"

Det er muligt at købe Anette Hegelund Dalsgaards "Den professionelle pædagog" som e-bog (epub2). Med "Den professionelle pædagog" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anette Hegelund Dalsgaard "Den professionelle pædagog"

Det er muligt at købe Anette Hegelund Dalsgaards "Den professionelle pædagog" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Dalsgaards serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Hegelund Dalsgaard