Bog & idéAnette Hylen Ranhoff (red.)

Bøger skrevet af Anette Hylen Ranhoff (red.)

Læs mere om Anette Hylen Ranhoff (red.)
1 produkter
1 produkter
Geriatrisk sykepleie : god omsorg til den gamle pasienten
Geriatrisk sykepleie : god omsorg til den gamle pasientenKari Brodtkorb
1119,95 DKK
Hæftet
(0)
Geriatrisk sykepleie : god omsorg til den gamle pasienten

Mere om Anette Hylen Ranhoff (red.)

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Anette Hylen Ranhoff (red.). Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Geriatrisk sykepleie : god omsorg til den gamle pasienten" udgivet af Gyldendal akademisk - "Geriatrisk sykepleie : god omsorg til den gamle pasienten" udgivet af Gyldendal akademisk

Anette Hylen Ranhoff (red.)s bøger

Du kan bestille to bøger af Anette Hylen Ranhoff (red.) her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun bestille -s bøger som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal akademisk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anette Hylen Ranhoff (red.)s "Geriatrisk sykepleie : god omsorg til den gamle pasienten"

"Geriatrisk sykepleie : god omsorg til den gamle pasienten" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Gyldendal akademisk.

"Geriatrisk sykepleie : god omsorg til den gamle pasienten" af Anette Hylen Ranhoff (red.)

Det er muligt at købe Anette Hylen Ranhoff (red.)s "Geriatrisk sykepleie : god omsorg til den gamle pasienten" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Gyldendal akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Hylen Ranhoff (red.)