Bog & idéAnette Østergaard Frostholm

Bøger skrevet af Anette Østergaard Frostholm

Læs mere om Anette Østergaard Frostholm
1 produkter
1 produkter
Akut sygepleje
Akut sygeplejeMerete Gregersen
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Akut sygepleje

Mere om Anette Østergaard Frostholm

Du kan kun finde en enkelt bog af Anette Østergaard Frostholm her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Akut sygepleje". Den er udgivet af Gyldendal på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Akut sygepleje" af Anette Østergaard Frostholm

Det er muligt at købe Anette Østergaard Frostholms "Akut sygepleje" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Frostholm, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Østergaard Frostholm