Bog & idéAnette Skipper-Jørgensen

Bøger skrevet af Anette Skipper-Jørgensen

Læs mere om Anette Skipper-Jørgensen
3 produkter
3 produkter
MULTI 9 - grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
MULTI 9 - grundbogHenning Westphael
368,96 DKK
Indbundet
(0)
MULTI 9 - grundbog
MULTI 7
BOEGERTILSTAERKPRIS
MULTI 7Anne Stattau Bisgaard
368,96 DKK
Indbundet
(1)
MULTI 7
MULTI 8
BOEGERTILSTAERKPRIS
MULTI 8Henning Westphael
368,96 DKK
Indbundet
(0)
MULTI 8

Mere om Anette Skipper-Jørgensen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger af Anette Skipper-Jørgensen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Skipper-Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "MULTI 9 - grundbog" udgivet af Gyldendal - "MULTI 7" udgivet af Gyldendal - "MULTI 8 " i serien "MULTI 7.-9. klasse" udgivet af Gyldendal

Bøger af Anette Skipper-Jørgensen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Anette Skipper-Jørgensen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Skipper-Jørgensens bøger som indbundet. Skipper-Jørgensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anette Skipper-Jørgensens "MULTI 9 - grundbog"

Hos Bog & idé er "MULTI 9 - grundbog" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"MULTI 7" af Anette Skipper-Jørgensen

Det er muligt at købe Anette Skipper-Jørgensens "MULTI 7" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Skipper-Jørgensen