Bog & idéAnette Storgaard

Bøger skrevet af Anette Storgaard

Læs mere om Anette Storgaard
1 produkter
1 produkter
Perspektiver på udsathed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perspektiver på udsathedMads Uffe Pedersen
339,96 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på udsathed

Mere om Anette Storgaard

Der er forskellige bøger af Anette Storgaard til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Storgaards seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Perspektiver på udsathed" udgivet af Gyldendal - "Alkohol-narkotika-forskning. Straf for narkotikahandel" udgivet af CANFAU - "Nordisk retssociologi" udgivet af DJØF

Bøger af Anette Storgaard

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Anette Storgaard hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Storgaard fås kun som hæftet. Storgaards bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anette Storgaards "Perspektiver på udsathed"

Det er muligt at købe Anette Storgaards "Perspektiver på udsathed" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Alkohol-narkotika-forskning. Straf for narkotikahandel" af Anette Storgaard

Hos Bog & idé er "Alkohol-narkotika-forskning. Straf for narkotikahandel" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af CANFAU.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Storgaard