Bog & idéAnette Tordengaard Jellesen

Bøger skrevet af Anette Tordengaard Jellesen

Læs mere om Anette Tordengaard Jellesen
1 produkter
1 produkter
Ledelse af ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse af ledelseAnette Tordengaard Jellesen
348,46 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af ledelse

Mere om Anette Tordengaard Jellesen

Hvis du søger en bog fra Anette Tordengaard Jellesen, finder du et stort udbud til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Jellesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læseren i morgentoget" udgivet af Politikens Forlag - "Læseren i morgentoget" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Læseren i morgentoget" udgivet af Gyldendal - "Ledelse af ledelse" udgivet af Gyldendal - "Læseren i morgentoget" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Anette Tordengaard Jellesen

Du kan bestille fem bøger af Anette Tordengaard Jellesen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Anette Tordengaard Jellesen fås i forskellige formater. Jellesens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anette Tordengaard Jellesens "Læseren i morgentoget"

Hos Bog & idé er "Læseren i morgentoget" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Læseren i morgentoget" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Anette Tordengaard Jellesen "Læseren i morgentoget"

"Læseren i morgentoget" er tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Læseren i morgentoget" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af JP/Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Tordengaard Jellesen