Bog & idéAnette Vinther Mortensen

Bøger skrevet af Anette Vinther Mortensen

Læs mere om Anette Vinther Mortensen
1 produkter
1 produkter
Mennesker med udviklingshæmning - og demens
Mennesker med udviklingshæmning - og demensAnette Vinther Mortensen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Mennesker med udviklingshæmning - og demens

Mere om Anette Vinther Mortensen

Anette Vinther Mortensen har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Vinther Mortensen .
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mennesker med udviklingshæmning - og demens " udgivet af HISTORIA - "Mennesker med udviklingshæmning - og demens" udgivet af Historia

Mere om Anette Vinther Mortensens bøger

Du kan bestille to bøger af Anette Vinther Mortensen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Vinther Mortensen s bøger fås i flere forskellige formater. Vinther Mortensen s bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: HISTORIA .

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Mennesker med udviklingshæmning - og demens " af Anette Vinther Mortensen

Det er muligt at købe Anette Vinther Mortensens "Mennesker med udviklingshæmning - og demens " som lydbog. Med Anette Vinther Mortensens "Mennesker med udviklingshæmning - og demens " som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HISTORIA .

"Mennesker med udviklingshæmning - og demens" af Anette Vinther Mortensen

Det er muligt at købe Anette Vinther Mortensens "Mennesker med udviklingshæmning - og demens" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Historia , der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Vinther Mortensen