Bog & idéAngela Bird

Bøger skrevet af Angela Bird

Læs mere om Angela Bird
1 produkter
1 produkter
The Vendee and the surrounding area
The Vendee and the surrounding areaAngela Bird
219,95 DKK
HÆFTET
(0)
The Vendee and the surrounding area

Mere om Angela Bird

Der er blot én bog af Angela Bird tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "The Vendee and the surrounding area". Den er publiceret af Bradt Travel Guides på engelsk. "The Vendee and the surrounding area" er desuden tilknyttet serien "Bradt Travel Guides".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Angela Birds "The Vendee and the surrounding area"

Det er muligt at købe Angela Birds "The Vendee and the surrounding area" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Birds serie "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Angela Bird fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Angela Bird