Bog & idéAngelika Mechtel

Bøger skrevet af Angelika Mechtel

Læs mere om Angelika Mechtel
1 produkter
1 produkter
Flucht ins fremde Paradies, ER C
Flucht ins fremde Paradies, ER CAngelika Mechtel
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Flucht ins fremde Paradies, ER C

Mere om Angelika Mechtel

Der findes flere forskellige bøger fra Angelika Mechtel tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Mechtels nyeste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Angelika Mechtels bøger tilbydes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Flucht ins fremde Paradies, ER C" i serien "Easy readers" udgivet af Easy Readers - "Flucht ins fremde Paradies " udgivet af Aschehoug

Mere om Angelika Mechtels bøger

Der er to tilgængelige bøger af Angelika Mechtel hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Mechtel fås bare som hæftet. Bøgerne af Mechtel er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Flucht ins fremde Paradies, ER C" af Angelika Mechtel

Det er muligt at købe Angelika Mechtels "Flucht ins fremde Paradies, ER C" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Mechtels serie "Easy readers". Bogen kan købes hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Easy Readers.

"Flucht ins fremde Paradies " af Angelika Mechtel

Det er muligt at købe Angelika Mechtels "Flucht ins fremde Paradies " som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Aschehoug, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Angelika Mechtel