Bog & idéAngus Stevner

Bøger skrevet af Angus Stevner

Læs mere om Angus Stevner
0 produkter

Mere om Angus Stevner

Du kan kun finde en enkelt bog af Angus Stevner her hos Bog & idé. Bogen hedder "Nydelsens neurobiologi". Den er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S på dansk. "Nydelsens neurobiologi" er desuden tilknyttet serien "Kognition & Pædagogik".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Nydelsens neurobiologi" af Angus Stevner

"Nydelsens neurobiologi" findes på den digitale boghylde som ebog. Det betyder, at du kan læse "Nydelsens neurobiologi" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Stevners serie "Kognition & Pædagogik". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Angus Stevner fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Angus Stevner