Bog & idéAnita Nair

Bøger skrevet af Anita Nair

Læs mere om Anita Nair
0 produkter

Mere om Anita Nair

Hvis du er på jagt efter en bog af Anita Nair, kan du købe et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Nairs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hjertets ni ansigter" i serien "En varm bog - Litteratur fra den 3. og 4. verden" udgivet af Hjulet - "Damekupeen" i serien "En varm bog.¤Litteratur fra den 3. og 4. verden.¤En ALOA original." udgivet af AKS Hjulet

Anita Nairs bøger

Anita Nair har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Nairs bøger kommer kun som hæftet. Derudover er bøgerne fra Nair udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hjertets ni ansigter" af Anita Nair

Det er muligt at købe Anita Nairs "Hjertets ni ansigter" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Nairs serie "En varm bog - Litteratur fra den 3. og 4. verden". Det er Hjulet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Anita Nair "Damekupeen"

"Damekupeen" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Nairs serie "En varm bog.¤Litteratur fra den 3. og 4. verden.¤En ALOA original.". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af AKS Hjulet.
Detaljer
Fulde navn:
Anita Nair