Bog & idéAnita Normann (eds.)

Bøger skrevet af Anita Normann (eds.)

Læs mere om Anita Normann (eds.)
1 produkter
1 produkter
Literature for the English classroom : theory into practice  (2nd ed.)
Literature for the English classroom : theory into practice (2nd ed.)Gweno Williams
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Literature for the English classroom : theory into practice (2nd ed.)

Mere om Anita Normann (eds.)

Anita Normann (eds.) har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Literature for the English classroom : theory into practice (2nd ed.)". Den er publiceret af Fagbokforlaget på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Literature for the English classroom : theory into practice (2nd ed.)" af Anita Normann (eds.)

"Literature for the English classroom : theory into practice (2nd ed.)" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Fagbokforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anita Normann (eds.)