Bog & idéAnita Woolfolk

Bøger skrevet af Anita Woolfolk

Læs mere om Anita Woolfolk
1 produkter
1 produkter
Pedagogisk psykologi
Pedagogisk psykologiAnita Woolfolk
919,95 DKK
Hæftet
(0)
Pedagogisk psykologi

Mere om Anita Woolfolk

Der er kun én bog af Anita Woolfolk tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Pedagogisk psykologi". Det er Tapir Akademisk Forlag, der har udgivet den på norsk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pedagogisk psykologi" af Anita Woolfolk

Det er muligt at købe Anita Woolfolks "Pedagogisk psykologi" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Tapir Akademisk Forlag.

Endnu en af Anita Woolfolk fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anita Woolfolk