Bog & idéAnja Falk Gaede

Bøger skrevet af Anja Falk Gaede

Læs mere om Anja Falk Gaede
0 produkter

Mere om Anja Falk Gaede

Du kan kun bestille en enkelt bog af Anja Falk Gaede her hos Bog & idé. Bogen hedder "Skab god kemi med dine kunder". Den er publiceret af Aalborg Universitetsforlag på dansk. "Skab god kemi med dine kunder" er desuden tilknyttet serien "ExCITe-serien".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anja Falk Gaedes "Skab god kemi med dine kunder"

"Skab god kemi med dine kunder" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Gaedes serie "ExCITe-serien". Det er Aalborg Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Gaede, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Falk Gaede