Bog & idéAnja Klemp Vilgaard

Bøger skrevet af Anja Klemp Vilgaard

Læs mere om Anja Klemp Vilgaard
3 produkter
3 produkter
Strategisk storytelling i praksis
Strategisk storytelling i praksisAnja Klemp Vilgaard
359,95 DKK
Paperback
(2)
Strategisk storytelling i praksis
Kronborg Stories Untold
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kronborg Stories UntoldAnja Klemp Vilgaard
307,06 DKK
Hardback
(0)
Kronborg Stories Untold
Kronborgfortællinger for børn og barnlige sjæle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kronborgfortællinger for børn og barnlige sjæleAnja Klemp Vilgaard
340,26 DKK
Paperback
(0)
Kronborgfortællinger for børn og barnlige sjæle

Mere om Anja Klemp Vilgaard

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Anja Klemp Vilgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Vilgaard.
Bøgerne fra Anja Klemp Vilgaard tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kronborg Stories Untold" udgivet af Get Ajour Forlag - "Kronborg bag facaden" udgivet af Get Ajour Forlag

Bøger af Anja Klemp Vilgaard

Du kan bestille to bøger af Anja Klemp Vilgaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Vilgaards bøger fås blot som hardback. Bøgerne af Vilgaard er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Get Ajour Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anja Klemp Vilgaards "Kronborg Stories Untold"

"Kronborg Stories Untold" kan købes som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Get Ajour Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Anja Klemp Vilgaard "Kronborg bag facaden"

Det er muligt at købe Anja Klemp Vilgaards "Kronborg bag facaden" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Get Ajour Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Klemp Vilgaard